HVEM ER GLOSTRUP KULTURHUS?

Vi er en lille ny forening, hørende hjemme i Glostrup Kommune. Vi blev stiftet i 2015, med det formål at lave gode kulturelle oplevelser for borgerne i Glostrup og omegn.

Foreningen skal fremover stå for mange af de arrangementer, vi allerede kender: Koncerter, Kulturnat, BabyBio, SeniorBio og skolebio. Der er imidlertid mange muligheder, der endnu ikke er udnyttet. Det kunne fx være små teaterstykker, foredrag, comedy… og meget andet.

KONTAKT INFORMATION

Mike Andersen Band

Trubaduren Mike Andersen har udgivet adskillige meget roste albums både som solist og med sit band. Med ni albums ude og et hav af koncerter i kalenderen fortsætter Mike Andersen sine aktiviteter for fuldt blus. Her i Glostrup har han hele sit band med. Fem musikere, der laver en seriøs fest.

KØB BILLET

Burnin' Red Ivanhoe

I mere end 50 år har Burnin Red Ivanhoe været et begreb i dansk musik. De to oprindelige medlemmer, Kim Menzer og Carsten Vogel, er i front med vokal og adskillige instrumenter. Med sangerinden Lone Selmer og en af landets bedste rytmegrupper er der sikret en aften med både kult og nutid.

KØB BILLET

UDSOLGT Foyerkoncert Elvis - the Lonely Man

Den unge Elvis
Koncerten er udsolgt.
Lasse Olufson (guitar og sang) og Jonas Larsen (guitar) sørger for en aften med masser af gode sange fra legendens første tid. Lasse Olufson har tidligere optrådt i salen i Glostrup Bio som frontmand i coverbandet Elvis in Disguise. Dengang spillede bandet numre fra Elvis Presleys senere år.
De to musikere vil denne aften lægge vægt på den unge Elvis fra debuten i 1953 hos SUN og de første år hos RCA, hvor Elvis for alvor slog igennem.

KØB BILLET

Julekoncert med Glostrup Byorkester

Først når Glostrup Byorkester har spillet julen ind, kan man sige, at julestemningen er skudt i gang i Glostrup. 
Som vanligt dirigerer Bjarne Holm, og Lisbeth Sørensen synger swing og julesange. 
En anden populær tradition er, at Folkebladet sponsorerer gløgg til de voksne og slikposer til børnene. 
Der er gratis adgang til denne eftermiddag, der plejer at være godt besøgt. Du møder bare op.

KØB BILLET

Bowie Tribute

En helt speciel tur rundt i David Bowies sangskat. Sætlisten består af numre fra hele Bowies karriere. 
* Michael Saxe (lead vocals)
* Christina Lecocq (vocals)
* John Kenneth (guitar & vocals)
* Morten Hall (electric bass)
* Finn Markwardt (keyboards & vocals)
* Lars Bertelsen (drums)

KØB BILLET

De nøgne mænd - Peter Domtorp og Carsten Olsen

Midnight Blues - unplugged - når Midnight Blues trykker den af, hvad de ofte har gjort i Glostrup Bio´s store sal, er lydstyrken høj og stemningen på kogepunktet. Til denne koncert, skal vi møde Peter "Petse" Domtorp og Carsten Olsen "Den skaldede kok" under mere intime former. Velkendte rocknumre udsat for sang, bas, guitar og helt sikkert sjove anekdoter fra de to herrer. 

KØB BILLET

Country & Rockabilly

TAMRA ROSANES med trio / RAMBLIN BANDITS
Sanger / sangskriver Tamra Rosanes er født i USA, men flyttede til Danmark i 1972. Hun har optrådt i mange sammenhænge med sin trio og var f.eks. med i Cowgirls sammen med Sanne Salomonsen og Lis Sørensen. 
I anden afdeling spiller Ramblin Bandits kontant rockabilly og rock'n'roll. Det sørger André Preuthun (guitar), Lasse Eriksen (bas og sang) og Michael Skandow (trommer) for.

KØB BILLET

Swing Night

HENRIK EGHOLM OG SINATRA SYNDICATE 
Sinatra Syndicate er en hyldest til 50'erne og 60'erne og Frank Sinatras evigtgyldige repertoire. I front står Henrik Egholm, iført tuxedo, i rollen som Ol' Blue Eyes, og sammen med bandet leverer han et sandt overflødighedshorn af Sinatras allerstørste hits. Egholms fornemmelse for den helt rigtige sound og crooner-stil har gjort ham til en da de bedste indenfor genren.

KØB BILLET

Murky Munroe

Spændende ny musik - Murky Munroe, en ung sanger og sangskriver, der med sin mørke baryton og mørke sange, sender tankerne i retning af Leonard Cohen, Nick Cave m.fl. Bag artistnavnet Murky Munroe, finder vi den dansk/Iranske sanger og guitarist Mazdak Khosravi, der har været med i et pænt antal bands - denne eftermiddag stiller han op som solist med sin spændende stemme og guitar. 

KØB BILLET

Cazzandra

Bag artistnavnet Cazzandra gemmer sig multikunstneren Sandra Bothmann, som både er underviser, skuespiller og som i 2016 også er sprunget ud som sanger. Cazzandra stiller denne aften op med egne sange og som beskrives bedst med følgende anmeldelse i Gaffa - "Hun kan både de stille intime stykker med dyb stemme og så åbne op og folde vingerne helt ud. Bliver spændende. 

KØB BILLET

Back to Back

HITMAGERE MED STORT PUBLIKUM
Kom og syng med, når den danske pop-duo Back to Back spiller sine store hits, f.eks. Jonathan, En som dig, Som de andre gør og En elsker som dig. Back to Back startede i 1987 og har ikke mindst siden 30-års jubilæet i 2017 og succes-touren året efter været på landevejen igen og igen. Oplev hitmagerne Morten Remar og Nis Bøgvad samt band med kapelmester Dennis Flacheberg.

KØB BILLET

Kim Larsen Jam / We Love Sanne

Sæsonen i salen slutter med en festlig aften, hvor vi møder to af dansk pops største navne - som cover. Peter Phillipsen mestrer som få originalens flabede crisp, intime hvisken og primale brøl. Aftenens andet band hylder Sanne Salomonsen og Sneakers.
De erfarne musikere har bl.a. spillet med Bobo Moreno, Peter A.G., Søs Fenger, Zididada og mange andre. 
Der er dømt rockshow!

KØB BILLET

Ray & Savannah Weaver

To generationer sangskrivere på intimscenen - Vi glæder os atter til at præsentere Ray og Savannah Weaver i Glostrup Bio. Ray er født i Californien, men har for mange år siden slået sig ned i Danmark. I begge lande har han fungeret som sanger, forfatter og sangskriver og har endda skrevet numre til andre kunstnere. Med på podiet kommer den søde datter Savannah, som har arvet sin faders evner som sangskriver og som selvfølgelig også bliver flettet ind i koncerten. 

KØB BILLET

Explore Smarty