HVEM ER GLOSTRUP KULTURHUS?

Vi er en lille ny forening, hørende hjemme i Glostrup Kommune. Vi blev stiftet i 2015, med det formål at lave gode kulturelle oplevelser for borgerne i Glostrup og omegn.

Foreningen skal fremover stå for mange af de arrangementer, vi allerede kender: Koncerter, Kulturnat, BabyBio, SeniorBio og skolebio. Der er imidlertid mange muligheder, der endnu ikke er udnyttet. Det kunne fx være små teaterstykker, foredrag, comedy… og meget andet.

KONTAKT INFORMATION

AFLYST

Koncerten med Queen of Denmark aflyses desværre. Købte billetter refunderes.

KØB BILLET

Mike Andersen med band

Mike Andersen - en dansk kunstner med stort internationalt potentiale, der blev nomineret til 2 Gaffapriser i 2020. Med fuldt band ser vi frem til en aften med en blanding af pop, soul og blues. I efteråret 2020 udgiver bandet et nyt album.

KØB BILLET

Burnin' Red Ivanhoe

I mere end 50 år har Burnin Red Ivanhoe været et fast begreb i dansk musik. Altid genkendelig, altid udtryk for en bestemt måde at gå til musikken på, en unik lyd, en særlig holdning til det at spille musik for publikum. 
I begyndelsen hed det syrerock. I dag er det en del af kulturarven.
Kim Menzer og Karsten Vogel er, som de altid har været det, i front med både vokal og mange instrumenter. De suppleres af Lone Selmers overbevisende vokal og sikre keyboard og af Jens Runges ikoniske guitarspil og udtryksfulde vokal. Med Klaus Menzer bag trommerne og Assi Roar på bas er én af landets stærkeste rytmegrupper på plads. 

KØB BILLET

The Bowie Tribute

En helt speciel tur rundt i David Bowies sangskat. Sætlisten består af numre fra hele Bowies karriere.
  • Michael Saxe (lead vocals)
  • Christina Lecocq (vocals)
  • John Kenneth (guitar & vocals)
  • Morten Hall (electric bass)
  • Finn Markwardt (keyboards & vocals)
  • Lars Bertelsen (drums)

KØB BILLET

Elisabeth med band

Elisabeth Gjerluff Nielsen er en alsidig kunstner. Inden hun for alvor debuterede som sanger og sangskriver i rockgruppen VOXPOP i 1980 havde hun allerede prøvet lidt af hvert, bl.a. i DR.

Siden har hun udgivet 15 albums i eget navn og har arbejdet med radio og tv, skrevet et par bøger og avisklummer samt skrevet musik og tekster til andre kunstnere og til teaterforestillinger. For at nævne lidt af det, hun har nået. 

CD’en Rettidig ømhed, der kom i 2018, fik overalt strålende anmeldelser.

KØB BILLET

Shu Bi or not Shu Bi

De tre Shu-bi-dua legender, guitaristen Claus Asmussen, trommeslageren Bosse Hall Christensen og keyboardspilleren Willy Pedersen har suppleret sig med Karsten Lagermann (vokal) og Klaus Poulsen (trommer). 

Shu-bi or not Shu-bi gengiver Shu-bi-duas største hits med samme autencitet og sound som på pladerne. Det høje humør og den  fanden-i-voldske sceneoptræden er præcis som dengang.

KØB BILLET

Explore Smarty