HVEM ER GLOSTRUP KULTURHUS?

Vi er en lille ny forening, hørende hjemme i Glostrup Kommune. Vi blev stiftet i 2015, med det formål at lave gode kulturelle oplevelser for borgerne i Glostrup og omegn.

Foreningen skal fremover stå for mange af de arrangementer, vi allerede kender: Koncerter, Kulturnat, BabyBio, SeniorBio og skolebio. Der er imidlertid mange muligheder, der endnu ikke er udnyttet. Det kunne fx være små teaterstykker, foredrag, comedy… og meget andet.

KONTAKT INFORMATION

AFLYST

Vi bliver desværre nødt til at aflyse koncerten. Købte billetter refunderes.

En helt speciel tur rundt i David Bowies sangskat. Sætlisten består af numre fra hele Bowies karriere.
  • Michael Saxe (lead vocals)
  • Christina Lecocq (vocals)
  • John Kenneth (guitar & vocals)
  • Morten Hall (electric bass)
  • Finn Markwardt (keyboards & vocals)
  • Lars Bertelsen (drums)

KØB BILLET

AFLYST

Vi beklager, men er nødt til at aflyse koncerten.
Elisabeth Gjerluff Nielsen er en alsidig kunstner. Inden hun for alvor debuterede som sanger og sangskriver i rockgruppen VOXPOP i 1980 havde hun allerede prøvet lidt af hvert, bl.a. i DR.

Siden har hun udgivet 15 albums i eget navn og har arbejdet med radio og tv, skrevet et par bøger og avisklummer samt skrevet musik og tekster til andre kunstnere og til teaterforestillinger. For at nævne lidt af det, hun har nået. 

CD’en Rettidig ømhed, der kom i 2018, fik overalt strålende anmeldelser.

KØB BILLET

Shu Bi or not Shu Bi

De tre Shu-bi-dua legender, guitaristen Claus Asmussen, trommeslageren Bosse Hall Christensen og keyboardspilleren Willy Pedersen har suppleret sig med Karsten Lagermann (vokal) og Klaus Poulsen (trommer). 

Shu-bi or not Shu-bi gengiver Shu-bi-duas største hits med samme autencitet og sound som på pladerne. Det høje humør og den  fanden-i-voldske sceneoptræden er præcis som dengang.

KØB BILLET

Explore Smarty