HVEM ER GLOSTRUP KULTURHUS?

Vi er en lille ny forening, hørende hjemme i Glostrup Kommune. Vi blev stiftet i 2015, med det formål at lave gode kulturelle oplevelser for borgerne i Glostrup og omegn.

Foreningen skal fremover stå for mange af de arrangementer, vi allerede kender: Koncerter, Kulturnat, BabyBio, SeniorBio og skolebio. Der er imidlertid mange muligheder, der endnu ikke er udnyttet. Det kunne fx være små teaterstykker, foredrag, comedy… og meget andet.

KONTAKT INFORMATION

Shubberne

De to Shu-bi-dua legender, guitaristen Claus Asmussen og keyboardspilleren Willy Pedersen har suppleret sig med Karsten Lagermann (vokal), John Sørensen (bas) og Rasmus Grosell (trommer). 

Shubberne gengiver Shu-bi-duas største hits med samme autencitet og sound som på pladerne. Det høje humør og den  fanden-i-voldske sceneoptræden er præcis som dengang.

KØB BILLET

Queen of Denmark

Et af Europas bedste Queen cover bands kommer til Glostrup.
Bandet, der har eksisteret siden 2010, består af fem fantastiske musikere, der har spillet i mange sammenhænge. Succesen skyldes ikke mindst den yderst karismatiske sanger, Jens Peter 'Fjeder' Stavnstrup, der kan sin Freddie Mercury til perfektion. Det bliver en aften ud over det sædvanlige. 

KØB BILLET

Mike Andersen Band

Trubaduren Mike Andersen har udgivet adskillige meget roste albums både som solist og med sit band. Med ni albums ude og et hav af koncerter i kalenderen fortsætter Mike Andersen sine aktiviteter for fuldt blus. Her i Glostrup har han hele sit band med. Fem musikere, der laver en seriøs fest.

KØB BILLET

Burnin' Red Ivanhoe

I mere end 50 år har Burnin Red Ivanhoe været et begreb i dansk musik. De to oprindelige medlemmer, Kim Menzer og Carsten Vogel, er i front med vokal og adskillige instrumenter. Med sangerinden Lone Selmer og en af landets bedste rytmegrupper er der sikret en aften med både kult og nutid.

KØB BILLET

Bowie Tribute

En helt speciel tur rundt i David Bowies sangskat. Sætlisten består af numre fra hele Bowies karriere. 
* Michael Saxe (lead vocals)
* Christina Lecocq (vocals)
* John Kenneth (guitar & vocals)
* Morten Hall (electric bass)
* Finn Markwardt (keyboards & vocals)
* Lars Bertelsen (drums)

KØB BILLET

Explore Smarty