HVEM ER GLOSTRUP KULTURHUS?

Vi er en lille ny forening, hørende hjemme i Glostrup Kommune. Vi blev stiftet i 2015, med det formål at lave gode kulturelle oplevelser for borgerne i Glostrup og omegn.

Foreningen skal fremover stå for mange af de arrangementer, vi allerede kender: Koncerter, Kulturnat, BabyBio, SeniorBio og skolebio. Der er imidlertid mange muligheder, der endnu ikke er udnyttet. Det kunne fx være små teaterstykker, foredrag, comedy… og meget andet.

KONTAKT INFORMATION

Rockabilly Night in Glostrup

En helt særlig aften i Glostrup Kulturhus, hvor skiftende musikere vil give den alt, hvad de har, for at jamme en høj stemning frem. Wild Wax Combo med gæster kender vi fra tidligere koncerter, hvor deres helt specielle 50’er Rockabilly har fået salen til at koge. 
De alternerer denne aften med JC Hawkins and his Model-A Playboys, der er kendt for gedigen western swing med et touch af Cash, Hank Williams, Merle Travis og mange flere. Det er  Hillbilly Rockabilly som den lød dengang i 40'erne og de tidlige 50'ere.  
 

KØB BILLET

Billy Cross solo

Just me and my guitars
Nogle af vores festligste koncerter har involveret Billy Cross i forskellige konstellationer. Denne gang står han alene på scenen med sine guitarer.

Hvad får en mand på over 70, som har spillet rythm’n’blues siden han var 13  år og har skrevet sange, der er solgt i millioner, til at blive ved? Han har spillet med Andy Warhol, Sha Na Na og - ikke mindst - Bob Dylan. Kodeordet er glæde - ægte spilleglæde.

Han har desuden produceret og skrevet sange til mange andre kunstnere. 

KØB BILLET

Bowie Tribute

Bandet er på landevejen i hele 2019 for at dele deres entusiasme for David Bowie med hans mange fans.

Michael Saxe (vokal) er i front, og desuden består bandet af følgende, som alle de sidste seks år har spillet i bandet Best of Bowie.

· Christina Lecocq (vokal)
· John Kenneth (guitar, vokal)
· Morten Hall (bas)
· Finn Markwardt (keyboards, vokal)
· Lars Berthelsen (trommer)

Peter Brander sørger for den fede lyd. 

KØB BILLET

Elisabeth med band

Elisabeth Gjerluff Nielsen er en alsidig kunstner. Inden hun for alvor debuterede som sanger og sangskriver i rockgruppen VOXPOP i 1980 havde hun allerede prøvet lidt af hvert, bl.a. i DR.

Siden har hun udgivet 15 albums i eget navn og har arbejdet med radio og tv, skrevet et par bøger og avisklummer samt skrevet musik og tekster til andre kunstnere og til teaterforestillinger. For at nævne lidt af det, hun har nået. 

CD’en Rettidig ømhed, der kom i 2018, fik overalt strålende anmeldelser.

KØB BILLET

Shu Bi or not Shu Bi

Kulturhuset slutter sæsonen med et brag af en koncert! 

De tre Shu-bi-dua legender, guitaristen Claus Asmussen, trommeslageren Bosse Hall Christensen og keyboardspilleren Willy Pedersen har suppleret sig med Karsten Lagermann (vokal) og Klaus Poulsen (trommer). 

Shu-bi or not Shu-bi gengiver Shu-bi-duas største hits med samme autencitet og sound som på pladerne. Det høje humør og den  fanden-i-voldske sceneoptræden er præcis som dengang.

KØB BILLET

Explore Smarty