HVEM ER GLOSTRUP KULTURHUS?

Vi er en lille ny forening, hørende hjemme i Glostrup Kommune. Vi blev stiftet i 2015, med det formål at lave gode kulturelle oplevelser for borgerne i Glostrup og omegn.

Foreningen skal fremover stå for mange af de arrangementer, vi allerede kender: Koncerter, Kulturnat, BabyBio, SeniorBio og skolebio. Der er imidlertid mange muligheder, der endnu ikke er udnyttet. Det kunne fx være små teaterstykker, foredrag, comedy… og meget andet.

KONTAKT INFORMATION

AFLYST Kenn Lending Blues Band

40 års jubilæumsturne Kenn Lending har haft eget band i 40 år med skiftende besætninger. Den mest markante konstellation var nok bandet, der ud over Lending i 1986-95 bestod af Henning Verner (keyboards), Frank Larsen (trommer) og Svenni Svafnisson (bas). 
Det er dem, der kommer til Glostrup Kulturhus.

Koncerten er desværre aflyst

KØB BILLET

Duetten på pletten - Elsebeth Dreisig og Jan Lund

Elsebeth Dreisig, lyrisk sopran og Jan Lund, tenor akkompagneret på kirkens flygel af  Thomas Rischel.
En festlig aften med nogle af de bedste arier og duetter - og måske en lille smule jul.
Elsebeth Dreisig og Jan Lund mødtes, da de sang sammen i Den Jyske Opera. Hver for sig har de sunget på Det Kongelige Teater - og har rejst meget rundt i landet til de danske operascener.
Sammen har de dannet duoen Duetten på pletten, hvor de slår sig løs med et repertoire fra musical til opera.
Vi serverer et køligt glas bobler.

KØB BILLET

AFLYST Julekoncert med Glostrup Byorkester

Vi slutter atter 2020 af med årets julekoncert. Man siger tit, man ikke skal gentage en succes, men det gælder altså ikke i dette tilfælde. Gennem adskillige år har Glostrup Byorkester spillet i Glostrup Bio, hvor Bjarne Holm dirigerer og Lisbeth Sørensen ligeledes atter synger svingende julesange med det sædvanlige veloplagte byorkester i ryggen. Folkebladet er igen i år så flinke at sponsere arrangementet, hvilket gør, at der er gratis adgang, gløgg til de voksne og slikposer til børnene 

KØB BILLET

Queen of Denmark

Bohemian Rhapsody - Somebody To Love - We Will Rock You - We Are The Champions ... vi glæder os!
Queen of Denmark er et af Europas bedste Queen coverbands, de har eksisteret siden 2010. 5 musikere, som siden 80'erne har spillet på mange store scener rundt om i verden:
J.P. "Fjeder" Stavnstrup: sang, guitar. (Savage Affair)
Emil Bendixen: guitar, kor. (Mike Tramp)
Nicolas Vogel: Bas, kor. (The World)
René Lund Jensen: Keyboards, kor. (Sweethearts, Glam Gang)
Michael Fast: Trommer (Pretty Maids, Hero)

KØB BILLET

Mike Andersen med band

Mike Andersen - en dansk kunstner med stort internationalt potentiale, der blev nomineret til 2 Gaffapriser i 2020. Med fuldt band ser vi frem til en aften med en blanding af pop, soul og blues. I efteråret 2020 udgiver bandet et nyt album.

KØB BILLET

Burnin' Red Ivanhoe

I mere end 50 år har Burnin Red Ivanhoe været et fast begreb i dansk musik. Altid genkendelig, altid udtryk for en bestemt måde at gå til musikken på, en unik lyd, en særlig holdning til det at spille musik for publikum. 
I begyndelsen hed det syrerock. I dag er det en del af kulturarven.
Kim Menzer og Karsten Vogel er, som de altid har været det, i front med både vokal og mange instrumenter. De suppleres af Lone Selmers overbevisende vokal og sikre keyboard og af Jens Runges ikoniske guitarspil og udtryksfulde vokal. Med Klaus Menzer bag trommerne og Assi Roar på bas er én af landets stærkeste rytmegrupper på plads. 

KØB BILLET

The Bowie Tribute

En helt speciel tur rundt i David Bowies sangskat. Sætlisten består af numre fra hele Bowies karriere.
  • Michael Saxe (lead vocals)
  • Christina Lecocq (vocals)
  • John Kenneth (guitar & vocals)
  • Morten Hall (electric bass)
  • Finn Markwardt (keyboards & vocals)
  • Lars Bertelsen (drums)

KØB BILLET

Elisabeth med band

Elisabeth Gjerluff Nielsen er en alsidig kunstner. Inden hun for alvor debuterede som sanger og sangskriver i rockgruppen VOXPOP i 1980 havde hun allerede prøvet lidt af hvert, bl.a. i DR.

Siden har hun udgivet 15 albums i eget navn og har arbejdet med radio og tv, skrevet et par bøger og avisklummer samt skrevet musik og tekster til andre kunstnere og til teaterforestillinger. For at nævne lidt af det, hun har nået. 

CD’en Rettidig ømhed, der kom i 2018, fik overalt strålende anmeldelser.

KØB BILLET

Shu Bi or not Shu Bi

De tre Shu-bi-dua legender, guitaristen Claus Asmussen, trommeslageren Bosse Hall Christensen og keyboardspilleren Willy Pedersen har suppleret sig med Karsten Lagermann (vokal) og Klaus Poulsen (trommer). 

Shu-bi or not Shu-bi gengiver Shu-bi-duas største hits med samme autencitet og sound som på pladerne. Det høje humør og den  fanden-i-voldske sceneoptræden er præcis som dengang.

KØB BILLET

Explore Smarty