HVEM ER GLOSTRUP KULTURHUS?

Vi er en lille ny forening, hørende hjemme i Glostrup Kommune. Vi blev stiftet i 2015, med det formål at lave gode kulturelle oplevelser for borgerne i Glostrup og omegn.

Foreningen skal fremover stå for mange af de arrangementer, vi allerede kender: Koncerter, Kulturnat, BabyBio, SeniorBio og skolebio. Der er imidlertid mange muligheder, der endnu ikke er udnyttet. Det kunne fx være små teaterstykker, foredrag, comedy… og meget andet.

KONTAKT INFORMATION

De første og de sidste

Menzer * Jønsson * Tømrer
En debut - med tre legender.
Musik-fortællinger med udspring fra 60'ernes og 70'ernes fantasifulde rockmusik.
Wili Jønsson, der med sit tunge og præcise basspil løftede Gasolin
Kim Menzer, frontmand i Burnin Red Ivanhoe med super harpefryd
Tømrerclaus med altid vildt og opfindsomt guitarspil

KØB BILLET

Bowie Tribute

Oplev udødelige hits som Five Years, Moonage Daydream, Soul Love, Starman, Rock ’n’ Roll Suicide samt selvfølgelig titelnummeret fra Bowies album af samme navn - Ziggy Stardust - som for altid forandrede pop- og rockmusikken.
I 2022 hylder bandet 50 års jubilæum for Bowies femte og ét af de allermest kritiker-roste album gennem tiderne: Ziggy Stardust fra 1972.
The BOWIE tribute leverer - med forsanger Michael Bjørn i spidsen - den ultimative BOWIE oplevelse med energi, nærvær og autenticitet. Danmarks - og måske Europas – bedste bud på et Bowie-tribute band spiller med nerve og stor indlevelse sange fra David Bowies femte album, en plade, der på mange måder forandrede samtidens syn på pop- og rockmusik.
Bandet spiller numre fra pladen Ziggy Stardust såvel som et udvalg af Bowies største sange.

KØB BILLET

Jeppe Almskou & Lukas Høimark

Jeppe Almskou kommer hjem til Glostrup og spiller koncert! 
På scenen vil han være akkompagneret af Lukas Høimark.  

Jeppe er en singer/songwriter i ordets bedste forstand. Historiefortællinger, fængende melodier og en stærk vokal, bærer lytteren igennem hans fortællinger om livet, kærligheden og håbet. Sange som ”Travelling” tager udgangspunkt i rejsen gennem livet, hvorimod ”Immortal” fortæller om håbet om at blive husket, også efter man ikke er her mere. 

Jeppe Almskou er en kunstner, der skal opleves live, og det har du nu mulighed for i Glostrup Bio. Jeppe har spillet på alt fra festivaler til små intime koncertsteder, og han glæder sig til at komme hjem til Glostrup, hvor han selv er fra. ”Jeg glæder mig meget til at spille i Glostrup bio. "Det bliver som i gamle dage, men med en lidt ældre Jeppe på scenen”. - Jeppe Almskou

KØB BILLET

Halberg & Friends

Poul Halberg med de bedste sange fra de sidste 35 år - bl.a. fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh, Lis Sørensen og soloalbums.
Vi kender dem alle: Magi i luften, Jeg vil la' lyset brænde, Efterår, Elskes af dig - man kan blive ved. Og så følges han af sine stærke Friends:
Jette Schandorf (bas, kor) giver den kreative og dynamiske bund i samspil med Halbergs guitar. Har turneret med Halberg i næsten 40 år!
Heidi Degn (vokal) fortolker med sin smukke og personlige stemme i tæt samarbejde med Pouls bluesprægede vokal og guitar.
Gorm Bülow (keyboards) leverer erfarent og kreativt spil og rytmisk sikkerhed. Har spillet med Søs Fenger & Danseorkestret, Jacob Sveistrup, Sebastian m.fl.
Jesper Thomsen (trommer) tilfører uudtømmelig energi og kreativitet. Mest kendt fra X-factor-bandet, men har også spillet med Peter Belli, Stine Bramsen, Rasmus Sebach, Noah m.fl.
Og står der Halberg på plakaten, er der selvfølgelig også masser af god guitar i vente på en aften, hvor han sammen med sine Friends vil give sine bedste sange nye vinger.

KØB BILLET

Zididada

Zididada er bandet, der introducerede Evig Sol til det danske publikum. 
I to årtier har de turneret land og rige rundt med hits som bla. Please ya Lisa, Walking on Water og Prinsesse
De debuterede i 1999, og med Jimmy og Danny som stiftere, fik de hurtigt samlet det hold, der stadig i dag står på scenen weekend efter weekend. I 2012 søgte Danny andre veje, og nu er de 6 mand.
Zididada har løbende udgivet albums og er i skrivende stund på vej med det 8. album. 
Bandet er nu for første gang på vej med et dansk album! 
Guitar: Lars Maasbøl 
Trommer: Jacob Davidsen
Percusion: Lars Storck
Keyboard, Harpe: Jacob Krausmann 
Bas: Anders Heidelbach
Vocal: Jimmy Bacoll (tidl. Colding)


KØB BILLET

Brian Troy & Elvis on my Mind

Elvis Aron Presley...! Et ikon for mennesker verden rundt.
Nu, mere end 40 år efter sin død, er Elvis mere populær end nogensinde...! Elvis On My Mind hylder The King of Rock & Roll med et autentisk og mindeværdigt show der, i samspil med publikum, rekreerer Elvis’ musikalske karriere fra begyndelsen i 50’erne til slutningeni’77.
I 2013 blev Brian Troy kåret som Skandinaviens bedste Elvis Tribute Artist(ETA). Brian var semifinalist i “Images Of The King 2017 -World Championship” og er dermed blandt de allerbedste i verden. 
I 2018 vandt Brian ”Best VegasElvis”i Wales, og ved Europamesterskabet i 2019 blev det til en flot 2. plads! Han har ”the look”, ”the voice”og ”the moves”, og bakkes op af et yderst professionelt orkester, der i flere år har prydet den danske musikscene.

KØB BILLET

Lune Carlsen & Søren Sebber

En aften med Lune Carlsen & Sebber.
Kom til ønskekoncert  med Kim Larsens fantastiske musik!
Dette er  i godt selskab med Danmarks (måske) bedste Kim Larsen fortolker: “Lune” Carlsen og Søren Sebber Larsen.
Carlsen har siden 2004 optrådt og spillet landet tyndt adskillige gange med Kim Larsens fantastiske sange.
Dette giver sig også udtryk i Carlsens stemningsfulde fortolkninger, hvor sangstemmen gengives, så man nærmest ikke kan høre forskel fra ”originalen”. Carlsen er ofte blevet forvekslet med Kim Larsen. 

KØB BILLET

Nikolaj og Piloterne

Med den karakteristiske rå stemme som det absolutte midtpunkt, og en guitarkuffert fyldt med iørefaldende sange om kærligheden, glæderne og de udfordringer, livet byder på, har Nikolaj og Piloterne igennem årene altid berørt mange hjerter.
Stemmen, sangene og et fantastisk energifyldt sceneshow, har lige fra begyndelsen været med til at skabe et ry om et vitalt live band som sparker røv med poetisk råstyrke.
Nikolaj og Piloterne kommer med en blanding af nye og gamle velkendte hits.  

KØB BILLET

Chief 1 - Nordlig Sjæl Tour

Alle kender Lars ”Chief 1” Pedersen som frontfigur og medlem af den banebrydende rapgruppe Rockers By Choice.
Siden sin første soloudgivelse i 2017 har Chief 1 udgivet flere radiohits, bl.a. ”Alt er godt” (kåret som årets sommerhit i 2019 på P4), ”Du’ som mig”, ”Højt over skyerne” ”Tosser” og mange flere. Derudover har han lavet succesfulde fortolkninger i Toppen af Poppen og vist sit værd som energisk og vedkommende solist.
 
Den 1. april 2021 udgav han sit andet soloalbum ”Kunsten i at være ligeglad”, der beskriver glæden ved livet, kærligheden, samt håbet som vi alle sammen skal huske.
Albummet mødte rigtig god kritik, og blev kåret til Ugens Album på P4, og var desuden oppe som nr. 1 på iTunes pop albums.
 
Publikum har erfaret at Chief 1, ikke kun er en Hip-Hop legende, men en sangskriver, sanger og performer, der formår at imponere, underholde og skabe kontakt til det brede publikum. 
 
2022 byder derfor på et helt nyt album, som deler titlen med den kommende turné, nemlig ”Nordlig Sjæl”. Kom I festhumør sammen med Chief 1 og hans band når de fyrer den af på scenen.
 
Live er Chief 1 sammen med: 
 
Jon Pold: Bas & vokal.
Heini Corfitz: Guitar & Vokal
Kristian Uhre: Trommer
Lars Winther: Keys c

KØB BILLET

Explore Smarty