Nytårskoncert med Chimbos Revival & DaDoRunRun
24-01-2025 20:00

Nytårskoncert med Chimbos Revival & DaDoRunRun

Ingvar ”Chimbo” Kristensen leverer med Chimbo’s Revival et af de mest autentiske bud på et upoleret og ufor-falsket Rock ’n’ Roll Show med det bedste fra 50’ernes og 60’ernes musikskat fra England og USA - samt egne sange.

Chimbo’s Revival har spillet hundredevis af jobs, og har begejstret unge som gamle med deres underholdende show - på store som små scener - overalt i Danmark, Norden og i England særligt omkring Liverpool, hvor bandet med stor succes spillede i den legendariske klub The Cavern Club.

Glæd dig til at opleve Chimbo’s Revival der ud over eget materiale spiller sange af Bill Haley & His Comets, Elvis Presley, Little Richard, Swinging Blue Jeans, Chuck Berry, og The Beatles m.fl.

Chimbo’s Revival udgav i 2022 fire nye sange, der kan høres på diverse streamingtjenester.

Ingvar ”Chimbo” Kristensen - vokal og guitar, Carsten Larsson - guitar og kor, Ken Stanley Jensen - bas og kor, Philip Knudsen - trommer og kor

DaDoRunRun er et gennemført konceptband, der spiller al den bedste musik fra 50’erne og 60’erne.  

Er du bidt af Amerika, store biler, strutskørter og milkshakes, så har du med garanti også en stor forkærlighed for den musik, der hører sig til. Den swingende rock’n’roll har sat fut i dansegulvene i over 70 år, og netop den musik vil altid skabe glæde og kunne give de fleste ømme stænger.

 DaDoRunRun spiller de allerstørste hits fra Elvis, Beatles, Chuck Berry, The Platters, The Temptations, Ray Charles, Chuck Berry, Jerry Lee Lewis og mange flere.

Bandets fælles kærlighed til musikken, tilsat deres energi og sammenspil på scenen, vil kunne mærkes og få et smil frem hos de fleste. 

I front for DaDoRunRun har vi karismatiske Louise Dubiel, som sammen med sit orkester leverer et show med stor respekt for originalerne.

© 2024 Glostrup Kulturhus - Siden er lavet af Codepoint Aps