Louise Dubiel Duo

Louise Dubiel skriver danske humørfyldte popsange og har hits i bagagen. Hendes charmerende publikumstække har fået hende vidt omkring på scener i hele Danmark.

Louises koncerter er kendt for at have en helt særlig stemning, nærvær og sammenspil med publikum. Derudover er hun kendt for sine sjove og inspirerende tekster og melodier, der sætter sig fast allerede efter det første lyt. Som en god blanding af Sanne Salomonsen, Søs Fenger og Sys Bjerre, har vi her velklingende hverdagspoesi når det er bedst.

KENDT FRA:

Louise har udgivet albummene: Alle Kneb Gælder, De Nye Superhelte, Månedssange samt ep’en Rigtig Forkert. Hendes musik er at finde på alle download- og streamingtjenester.

- I 2013 deltog hun i det Danske Melodi Grand Prix med sangen Rejs Dig Op.

- I 2009 deltog hun i DRs “Talent 09” med sangen Forpulet Perfekt, der blev et stort radiohit henover sommeren 2010. Samme år blev Louise den 8. mest spillede danske artist på dansk radio, og fik bl.a. “Ugens Album” på p4. 

- i 2008 deltog hun i Kanal 4’s talent-progam Elsk Mig i Nat, hvor hun sang, dansede og spillede skuespil til en tredjeplads i konkurrencen. 

© 2024 Glostrup Kulturhus - Siden er lavet af Codepoint Aps