HVEM ER GLOSTRUP KULTURHUS?

Vi er en lille ny forening, hørende hjemme i Glostrup Kommune. Vi blev stiftet i 2015, med det formål at lave gode kulturelle oplevelser for borgerne i Glostrup og omegn.

Foreningen skal fremover stå for mange af de arrangementer, vi allerede kender: Koncerter, Kulturnat, BabyBio, SeniorBio og skolebio. Der er imidlertid mange muligheder, der endnu ikke er udnyttet. Det kunne fx være små teaterstykker, foredrag, comedy… og meget andet.

KONTAKT INFORMATION

Foyerkoncert Frank Rothstein med gæst: Aske Jacoby

img

En aften med blues, jazz m.m.
Aske Jacoby er en af landets mest anerkendte guitarister, der også kan kalde sig sanger, sangskriver, komponist, bassist, producer, underviser og meget andet. Denne aften spiller han sammen med pianisten Frank Rothstein, der ofte har optrådt i Glostrup Bio både i salen og i foyeren.
Aske Jacoby har spillet i mange genrer i ind- og udland. Han er en af de flittigste studiemusikere, og har været på scenen sammen med f.eks. C.V. Jørgensen, Sanne Salomonsen og Thomas Helmig. I de senere år har han mest arbejdet med eget materiale og med undervisning.
Den lokale pianist, Frank Rothstein, er mest kendt for at spille boogie-woogie og rock i forskellige sammenhænge. Denne aften vil de to alsidige kunstnere byde på intimkoncert med vægt på blues og jazz.

KØB BILLET

Explore Smarty