HVEM ER GLOSTRUP KULTURHUS?

Vi er en lille ny forening, hørende hjemme i Glostrup Kommune. Vi blev stiftet i 2015, med det formål at lave gode kulturelle oplevelser for borgerne i Glostrup og omegn.

Foreningen skal fremover stå for mange af de arrangementer, vi allerede kender: Koncerter, Kulturnat, BabyBio, SeniorBio og skolebio. Der er imidlertid mange muligheder, der endnu ikke er udnyttet. Det kunne fx være små teaterstykker, foredrag, comedy… og meget andet.

KONTAKT INFORMATION

Jeppe Almskou & Lukas Høimark

img

Jeppe Almskou kommer hjem til Glostrup og spiller koncert! 
På scenen vil han være akkompagneret af Lukas Høimark.  

Jeppe er en singer/songwriter i ordets bedste forstand. Historiefortællinger, fængende melodier og en stærk vokal, bærer lytteren igennem hans fortællinger om livet, kærligheden og håbet. Sange som ”Travelling” tager udgangspunkt i rejsen gennem livet, hvorimod ”Immortal” fortæller om håbet om at blive husket, også efter man ikke er her mere. 

Jeppe Almskou er en kunstner, der skal opleves live, og det har du nu mulighed for i Glostrup Bio. Jeppe har spillet på alt fra festivaler til små intime koncertsteder, og han glæder sig til at komme hjem til Glostrup, hvor han selv er fra. ”Jeg glæder mig meget til at spille i Glostrup bio. "Det bliver som i gamle dage, men med en lidt ældre Jeppe på scenen”. - Jeppe Almskou

KØB BILLET

Explore Smarty