HVEM ER GLOSTRUP KULTURHUS?

Vi er en lille ny forening, hørende hjemme i Glostrup Kommune. Vi blev stiftet i 2015, med det formål at lave gode kulturelle oplevelser for borgerne i Glostrup og omegn.

Foreningen skal fremover stå for mange af de arrangementer, vi allerede kender: Koncerter, Kulturnat, BabyBio, SeniorBio og skolebio. Der er imidlertid mange muligheder, der endnu ikke er udnyttet. Det kunne fx være små teaterstykker, foredrag, comedy… og meget andet.

KONTAKT INFORMATION

The Billy Cross Band

img

I mere end 50 år har Billy Cross haft en legendarisk international karriere som både guitarist, producer, arrangør, sanger og sangskriver. Samarbejdet med Bob Dylan er velkendt. Gennem snart 40 år har amerikaneren sat sit stærke præg på dansk musik i forskellige konstellationer. Her stiller han om med sin kvartet: The Billy Cross Band. Når Billy Cross optræder live, er hans og bandets performance helt igennem professionel, og samtidig har de en spilleglæde, der smitter af helt ned til bagerste række. Det er 100 % og uforfalsket rock’n’roll med hånden på hjertet. 

KØB BILLET

Explore Smarty