HVEM ER GLOSTRUP KULTURHUS?

Vi er en lille ny forening, hørende hjemme i Glostrup Kommune. Vi blev stiftet i 2015, med det formål at lave gode kulturelle oplevelser for borgerne i Glostrup og omegn.

Foreningen skal fremover stå for mange af de arrangementer, vi allerede kender: Koncerter, Kulturnat, BabyBio, SeniorBio og skolebio. Der er imidlertid mange muligheder, der endnu ikke er udnyttet. Det kunne fx være små teaterstykker, foredrag, comedy… og meget andet.

KONTAKT INFORMATION

Personlig førstehjælp mod stress

img

Gratis foredrag om stress

Førstehjælp ved alle, hvad er. Det bruges, når noget pludselig er gået rivende galt, og hvor en hurtig indgriben kan være livsvigtig. Men førstehjælp mod stress? Stress kan være udløst af aktuelle problemer, men det kan også være noget, der bygges op over længere tid. På en arbejdsplads eller generelt i en travl og måske kompliceret hverdag.

Det kan der gøres noget ved, og der kan opnås hurtige resultater ved en målrettet indsats, nemlig personlig førstehjælp mod stress.

Rikke Maj Thauer er stressekspert og instruktør i psykisk førstehjælp. Desuden er hun indehaver af Thauer Stresscenter, der har mange års erfaring i arbejdet med stressramte organisationer og mennesker. Centrets medarbejdere efteruddanner sig løbende og samarbejder med Psykiatrifonden omkring formidling af deres koncept inden for psykisk førstehjælp. En af de kendte fra bl.a. filmens verden, Peter Mygind, er ved at uddanne sig som psykisk førstehjælper.

Alle er velkomne til et gratis foredrag med Rikke Maj Thauer i Glostrup Bio onsdag den 28. juni kl. 20. Foredraget er arrangeret af Glostrup Kulturhus. Der kan reserveres gratis billetter på thauer.dk, eller man kan bare møde op i Glostrup Bio i god tid. Foredraget varer knapt to timer, og undervejs vil der blive udloddet et foredrag, som man kan få afholdt på sin arbejdsplads.

Vel mødt i Glostrup Kulturhus / Glostrup Bio til en gratis oplevelse med masser af nyttig viden.

Tilmelding på Thauer.dk

Explore Smarty