HVEM ER GLOSTRUP KULTURHUS?

Vi er en lille ny forening, hørende hjemme i Glostrup Kommune. Vi blev stiftet i 2015, med det formål at lave gode kulturelle oplevelser for borgerne i Glostrup og omegn.

Foreningen skal fremover stå for mange af de arrangementer, vi allerede kender: Koncerter, Kulturnat, BabyBio, SeniorBio og skolebio. Der er imidlertid mange muligheder, der endnu ikke er udnyttet. Det kunne fx være små teaterstykker, foredrag, comedy… og meget andet.

KONTAKT INFORMATION

Marie Carmen Koppel Trio

img

Der er udsolgt til koncerten. Eventuelt uafhentede billetter kan købes ved kirken fra kl. 19.00. Bemærk, at der kun kan betales kontant eller med MobilePay

En helt fantastisk soulstemme kommer til byen. Glostrup Sogn og Glostrup Kulturhus inviterer til koncert i Østervangkirken med Marie Carmen Koppel. Det er 16. november kl. 19:30.

Marie Carmen Koppel har en imponerende stemme og en unik fortolkning af gospel, soul, R&B, reggae – og meget andet. Hendes mange pladeudgivelser spænder fra Carl Nielsen til hendes idol, Whitney Houston. Hun har optrådt i mange forskellige musikalske konstellationer, herunder sammen med som far, Anders Koppel, og sin bror, jazzmusikeren Benjamin Koppel. Ved koncerten i Østervangkirken akkompagneres hun af sin faste pianist gennem 25 år og en bassist.

Der er lagt op til en intens, medrivende koncert!

Vi beklager meget, men enten er din browser er for gammel, eller også er der et problem med billet bestillingen.

Explore Smarty