HVEM ER GLOSTRUP KULTURHUS?

Vi er en lille ny forening, hørende hjemme i Glostrup Kommune. Vi blev stiftet i 2015, med det formål at lave gode kulturelle oplevelser for borgerne i Glostrup og omegn.

Foreningen skal fremover stå for mange af de arrangementer, vi allerede kender: Koncerter, Kulturnat, BabyBio, SeniorBio og skolebio. Der er imidlertid mange muligheder, der endnu ikke er udnyttet. Det kunne fx være små teaterstykker, foredrag, comedy… og meget andet.

KONTAKT INFORMATION

Lasse & Mathilde

img

Lasse & Mathilde
Hele vejen igennem en lang karriere (siden 1975) har Lasse & Mathilde været samlingspunkt og værter, for mange musikere og sangskrivere. Lasse & Mathilde er to ægte formidlere, som elsker det de gør. De formidler indsigter, værdier, holdninger, erfaringer og ærlige budskaber. En koncert med disse to folkekære kunstnere er ensbetydende med vellyd, professionalisme, musikalitet, en umiskendelig spilleglæde og smittende humør, og man kommer som publikum rundt i hele følelsesregistret. Lasse & Mathilde er kulturarv, og de er fornemme ambassadører for dansk kultur! For dette modtog de også blandt andet Fyns Amts Kulturpris i 2007. Lasse & Mathilde har spillet koncerter i udlandet og overalt i Danmark.

Vi beklager meget, men enten er din browser er for gammel, eller også er der et problem med billet bestillingen.

Explore Smarty