Full Metal Vest
12-05-2023 20:00
Gratis

Full Metal Vest

Full Metal Vest sætter spotlight på danske metal-bands og lægger scene i Glostrup for alternativ musikudfoldelse. Ved Full Metal Vest fyres energien af med thrash, power og death-metal. Om du er ung eller gammel, metalhead eller ej, inviterer vi til en aften med god atmosfære, fed musik, og muligheden for at lære den lokale alternative musikscene bedre at kende.

 Aftenen arrangeres i samarbejde med Glostrup Musikskole.

 Mere info vil kunne findes på Facebook begivenheden, som kan findes her: https://fb.me/e/ZR6UqATA

Zerryth:

Zerryth er et nyere-oprettet dansk metal-band på 5 medlemmer, som har bred interesse i adskillige metal genrer og udfolder sig i alt fra Power Metal til Metalcore. Med fokus på stærke melodiske riffs og harmonier, spiller bandet med mål om at skabe en genkendelig og ørefængende lyd, der mixer både hårde og rene vokaler i et repertoire af originale numre. 

Crimson Burial:

Crimson Burial er et dansk moderne death metal-band med nuancer fra andre undergenrer som Black Metal, Prog Metal, Thrash Metal og Doom Metal. Siden bandet blev grundlagt i sommeren 2020 af Anton Fløystrup og Mike Dalsgaard, har de fokuseret på at fusionere den rå death metal-lyd fra slutningen af 80'erne/begyndelsen af 90'erne med mange af metalverdenens andre subgenrer for at puste nyt liv i traditionel dødsmetal. Crimson Burial har spillet support for flere store danske bands som: Detest, Vansind og Svartsot, og har også selv udgivet demo EP'en "Buried Alive" i starten af 2022.

Social Decline

Social Decline er et Thrash Metal / Hardcore band fra København. Bandet har eksisteret siden 2019 og udgav samme år LP'en Hells Gate. Bandets andet album “Beyond the Gates” blev udgivet 17 februar 2023 og har fået en del anmelder ros i ind-og udland. Medlemmerne i bandet har i flere konstellationer spillet sammen gennem mange år i bands som King Carrot, Paragraf 119, Skarpretter m.fl. Musikken er en pågående blanding af punk attitude, Hardcore og skarpe Metal Riff.

© 2024 Glostrup Kulturhus - Siden er lavet af Codepoint Aps