Elvis on my Mind
11-09-2020 20:00

Elvis on my Mind

Elvis on my mind med Brian Troy i front som Elvis hylder The King Of Rock & Roll med et autentisk og mindeværdigt show, der i samspil med publikum rekreerer Elvis' karriere fra begyndelsen hos Sun Records og frem til hans alt for tidlige død i 1977. Vi får her chancen for at møde et af Skandinaviens bedste Elvis bands, som vil plukke i vel nok et af verdens bedste bagkataloger gennem flere dekader. Rock & Roll på den store klinge - hvem har ikke vrikket lidt til ""Hound dog"". 

Koncerten aflyses desværre

Hvis du har købt din billet i biografens billetsalg, får du beløbet refunderet ved at tage billetten med til biografen. Hvis du har købt billetten på nettet, kommer pengene automatisk ind på din konto.

Vi har lovet jer, at det skal være trygt at gå til koncert hos os. Med de sidste nye smittetal, også i vores kommune, har vi fået besked om, at vi som kultursted skal imødese nye sikkerhedskrav. Vi har endnu ikke kunnet få oplyst, hvad disse krav vil gå ud på. Vi har derfor valgt at kaste håndklædet i ringen, også selv om vi har gjort os stor umage.

Vi bliver desværre nødt til at aflyse koncerten på fredag. Vi har aftalt med Brian Trøjborg, at han og hans band kommer til Glostrup, når der igen blæser mildere vinde. Vi har ikke sat en dato på hvornår, for ingen kan forudse, hvor lang tid der går, før vi igen kan slappe af.

Forhåbentlig ses vi snart igen til en festlig aften med god musik i vores hyggelige omgivelser.

 

© 2024 Glostrup Kulturhus - Siden er lavet af Codepoint Aps