Die Herren – U2 Silver & Gold

Die Herren – U2 Silver & Gold
Siger man U2, må man næsten også sige Die Herren, som nok er det førende kopiband med deres fantastiske fortolkninger af de kendte hits fra U2.
Die Herren har siden deres begyndelse i 1991 forfinet fremførelsen af deres udgaver af U2´s uforglemmelige rock hits som f.eks. With or Without You, Beautiful Day og Synday Bloody Sunday, og ingen kunne fortænke dig i at tro, at det var Bono selv, der stod på scenen.

Vi beklager meget, men enten er din browser er for gammel, eller også er der et problem med billet bestillingen.