HVEM ER GLOSTRUP KULTURHUS?

Vi er en lille ny forening, hørende hjemme i Glostrup Kommune. Vi blev stiftet i 2015, med det formål at lave gode kulturelle oplevelser for borgerne i Glostrup og omegn.

Foreningen skal fremover stå for mange af de arrangementer, vi allerede kender: Koncerter, Kulturnat, BabyBio, SeniorBio og skolebio. Der er imidlertid mange muligheder, der endnu ikke er udnyttet. Det kunne fx være små teaterstykker, foredrag, comedy… og meget andet.

KONTAKT INFORMATION

Chief 1 - Nordlig Sjæl Tour

img

Alle kender Lars ”Chief 1” Pedersen som frontfigur og medlem af den banebrydende rapgruppe Rockers By Choice.
Siden sin første soloudgivelse i 2017 har Chief 1 udgivet flere radiohits, bl.a. ”Alt er godt” (kåret som årets sommerhit i 2019 på P4), ”Du’ som mig”, ”Højt over skyerne” ”Tosser” og mange flere. Derudover har han lavet succesfulde fortolkninger i Toppen af Poppen og vist sit værd som energisk og vedkommende solist.
 
Den 1. april 2021 udgav han sit andet soloalbum ”Kunsten i at være ligeglad”, der beskriver glæden ved livet, kærligheden, samt håbet som vi alle sammen skal huske.
Albummet mødte rigtig god kritik, og blev kåret til Ugens Album på P4, og var desuden oppe som nr. 1 på iTunes pop albums.
 
Publikum har erfaret at Chief 1, ikke kun er en Hip-Hop legende, men en sangskriver, sanger og performer, der formår at imponere, underholde og skabe kontakt til det brede publikum. 
 
2022 byder derfor på et helt nyt album, som deler titlen med den kommende turné, nemlig ”Nordlig Sjæl”. Kom I festhumør sammen med Chief 1 og hans band når de fyrer den af på scenen.
 
Live er Chief 1 sammen med: 
 
Jon Pold: Bas & vokal.
Heini Corfitz: Guitar & Vokal
Kristian Uhre: Trommer
Lars Winther: Keys c

KØB BILLET

Explore Smarty