HVEM ER GLOSTRUP KULTURHUS?

Vi er en lille ny forening, hørende hjemme i Glostrup Kommune. Vi blev stiftet i 2015, med det formål at lave gode kulturelle oplevelser for borgerne i Glostrup og omegn.

Foreningen skal fremover stå for mange af de arrangementer, vi allerede kender: Koncerter, Kulturnat, BabyBio, SeniorBio og skolebio. Der er imidlertid mange muligheder, der endnu ikke er udnyttet. Det kunne fx være små teaterstykker, foredrag, comedy… og meget andet.

KONTAKT INFORMATION

Bowie Tribute

img

Oplev udødelige hits som Five Years, Moonage Daydream, Soul Love, Starman, Rock ’n’ Roll Suicide samt selvfølgelig titelnummeret fra Bowies album af samme navn - Ziggy Stardust - som for altid forandrede pop- og rockmusikken.
I 2022 hylder bandet 50 års jubilæum for Bowies femte og ét af de allermest kritiker-roste album gennem tiderne: Ziggy Stardust fra 1972.
The BOWIE tribute leverer - med forsanger Michael Bjørn i spidsen - den ultimative BOWIE oplevelse med energi, nærvær og autenticitet. Danmarks - og måske Europas – bedste bud på et Bowie-tribute band spiller med nerve og stor indlevelse sange fra David Bowies femte album, en plade, der på mange måder forandrede samtidens syn på pop- og rockmusik.
Bandet spiller numre fra pladen Ziggy Stardust såvel som et udvalg af Bowies største sange.

KØB BILLET

Explore Smarty