Rubber Band - Abbey Road celebration

The Beatles, vel nok verdens mest kendte band, udgav sit 11. album, legendariske Abbey Road, den 26. september 1969. Nøjagtigt 50 år og én dag senere, står Skandinaviens bedste Beatles-band, Rubber Band, på scenen i Glostrup Bio og trykker den af. Helt tilbage i 1970`erne startede de fire musikere det band, som senere antog navnet Rubber Band. Kom med til en historisk "Abbey Road Celebration", hvor alle 47 minutter fra albummet bliver spillet og selvfølgelig peppet op med hits fra det legendariske band. "Come together" med gamle venner.