HVEM ER GLOSTRUP KULTURHUS?

Vi er en lille ny forening, hørende hjemme i Glostrup Kommune. Vi blev stiftet i 2015, med det formål at lave gode kulturelle oplevelser for borgerne i Glostrup og omegn.

Foreningen skal fremover stå for mange af de arrangementer, vi allerede kender: Koncerter, Kulturnat, BabyBio, SeniorBio og skolebio. Der er imidlertid mange muligheder, der endnu ikke er udnyttet. Det kunne fx være små teaterstykker, foredrag, comedy… og meget andet.

KONTAKT INFORMATION

Halberg & Friends

img

Poul Halberg med de bedste sange fra de sidste 35 år - bl.a. fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh, Lis Sørensen og soloalbums.
Vi kender dem alle: Magi i luften, Jeg vil la' lyset brænde, Efterår, Elskes af dig - man kan blive ved. Og så følges han af sine stærke Friends:
Jette Schandorf (bas, kor) giver den kreative og dynamiske bund i samspil med Halbergs guitar. Har turneret med Halberg i næsten 40 år!
Heidi Degn (vokal) fortolker med sin smukke og personlige stemme i tæt samarbejde med Pouls bluesprægede vokal og guitar.
Gorm Bülow (keyboards) leverer erfarent og kreativt spil og rytmisk sikkerhed. Har spillet med Søs Fenger & Danseorkestret, Jacob Sveistrup, Sebastian m.fl.
Jesper Thomsen (trommer) tilfører uudtømmelig energi og kreativitet. Mest kendt fra X-factor-bandet, men har også spillet med Peter Belli, Stine Bramsen, Rasmus Sebach, Noah m.fl.
Og står der Halberg på plakaten, er der selvfølgelig også masser af god guitar i vente på en aften, hvor han sammen med sine Friends vil give sine bedste sange nye vinger.

KØB BILLET

Explore Smarty