HVEM ER GLOSTRUP KULTURHUS?

Vi er en lille ny forening, hørende hjemme i Glostrup Kommune. Vi blev stiftet i 2015, med det formål at lave gode kulturelle oplevelser for borgerne i Glostrup og omegn.

Foreningen skal fremover stå for mange af de arrangementer, vi allerede kender: Koncerter, Kulturnat, BabyBio, SeniorBio og skolebio. Der er imidlertid mange muligheder, der endnu ikke er udnyttet. Det kunne fx være små teaterstykker, foredrag, comedy… og meget andet.

KONTAKT INFORMATION

Samtalekoncert med Andreas Bo

img

Hvordan er Andreas sprunget ud som sanger? 
Spiller han selv et instrument? 
Hvad gør ham mest glad og hvad frygter han mest? 
Hvordan er livet som freelancer? 
Bliver han nervøs når han skal optræde? 
Hvordan forbereder man sig til at skulle på scenen?

Det kan være nogle af de spørgsmål som du får svar på denne aften. Du vil med garanti få ny viden om aftenens gæst. Det vil ikke blive et klassisk Andreas Bo show med parodier og jokes som han jo mestrer! 
I stedet vil du opleve en mand med noget på hjerte, og det kommer ud via musikken!
Men Andreas Bo er jo stadig Andreas Bo, så du kommer med garanti til at grine!
 
Du vil komme til at høre nogle af artistens egne sange, et par af hans ynglings-numre og historien om hvorfor han holder af netop de sange. 
Numrene vil blive udført i en akustisk indpakning, hvor der bliver fokus på den gode melodi og stemme. 
 
Der er lagt op til en aften med en særlig musikalsk oplevelse, som du kun kan få i Glostrup Kulturhus i denne vores fjerde Samtale-Koncert.
 
Andreas Bo er skuespiller, komiker og musiker. Man kender ham fra bl.a. “Live fra Bremen”, Rundt på gulvet” og hans stand-up-show “Plagiat”. Andreas har sunget og spillet musik altid.
 
Dennis Flacheberg er guitarist/sanger/sideman med base i Glostrup. Han er freelance musiker, booker og familiefar og har bl.a. spillet/indspillet med L.I.G.A, Back to Back, Page Four, Lis Sørensen, Johnny Logan og mange andre.

KØB BILLET

Explore Smarty