HVEM ER GLOSTRUP KULTURHUS?

Vi er en lille ny forening, hørende hjemme i Glostrup Kommune. Vi blev stiftet i 2015, med det formål at lave gode kulturelle oplevelser for borgerne i Glostrup og omegn.

Foreningen skal fremover stå for mange af de arrangementer, vi allerede kender: Koncerter, Kulturnat, BabyBio, SeniorBio og skolebio. Der er imidlertid mange muligheder, der endnu ikke er udnyttet. Det kunne fx være små teaterstykker, foredrag, comedy… og meget andet.

KONTAKT INFORMATION

Uffe Lorenzen aukustisk solo

img

Så kommer der atter lidt syrerock til Glostrup i form af Uffe Lorenzen, der er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af 80'erne, hvor han bla. har spillet på Orange Scene i Roskilde og har vundet utallige seriøse musikpriser. Uffe kommer til Glostrup med to soloalbum i rygsækken, og der er heftige rygter om, at inden koncerten i Glostrup Kulturhus, så har vi også set en tredje udgivelse fra denne musikalske stjerne. Uffe er oprindelig en lokal Vestegnen dreng, som glæder sig til at komme hjem og optræde i vores hyggelige biograf. 

KØB BILLET

Explore Smarty