HVEM ER GLOSTRUP KULTURHUS?

Vi er en lille ny forening, hørende hjemme i Glostrup Kommune. Vi blev stiftet i 2015, med det formål at lave gode kulturelle oplevelser for borgerne i Glostrup og omegn.

Foreningen skal fremover stå for mange af de arrangementer, vi allerede kender: Koncerter, Kulturnat, BabyBio, SeniorBio og skolebio. Der er imidlertid mange muligheder, der endnu ikke er udnyttet. Det kunne fx være små teaterstykker, foredrag, comedy… og meget andet.

KONTAKT INFORMATION

Midnight Blues & Chris Grey and the Bluespand

Midnight Blues med bl.a. Peter Domtorp og Carsten Olsen (den skaldede kok) er nærmest stamgæster i biografen. Her spiller de for første gang nogensinde akustisk. Chris Grey er måske for tiden Danmarks bedste blues- og funkband, der også rejser meget i Europa.

KØB BILLET

Bobo Moreno, Bo Stief & Ole Kock Hansen

I Østervangkirken. Bobo Moreno har med sin store stemme sunget meget i bigbands. Her synger han i mere intime former med bassisten Bo Stief (hans stedfar) og pianisten Ole Kock Hansen. Musikken spænder over jazz, pop og rhytm&blues. Fra Cole Porter til Beatles.

KØB BILLET

Dissing og Las synger Dylan Featuring Dan Hemmer

Rasmus og Jonas Dissing har ikke deres musikalitet fra fremmede. Samspillet med Las Nissen er også en mangeårig familieaffære. Ved denne koncert er de suppleret med Dan Hemmer på keyboard. En følsom og stærk rejse gennem nogle af Bob Dylans mange sange.

KØB BILLET

Niels Skousen / solo

En rejse i tiden

Siden Niels Skousen debuterede sammen med Peter Ingemann med Herfra, hvor vi står i 1971, har han været alsidig som sanger, guitarist, komponist, skuespiller og skribent. Alene på scenen tager han os med på en lang rejse med skarpe, sjove og melankolske sange.

KØB BILLET

Explore Smarty