HVEM ER GLOSTRUP KULTURHUS?

Vi er en lille ny forening, hørende hjemme i Glostrup Kommune. Vi blev stiftet i 2015, med det formål at lave gode kulturelle oplevelser for borgerne i Glostrup og omegn.

Foreningen skal fremover stå for mange af de arrangementer, vi allerede kender: Koncerter, Kulturnat, BabyBio, SeniorBio og skolebio. Der er imidlertid mange muligheder, der endnu ikke er udnyttet. Det kunne fx være små teaterstykker, foredrag, comedy… og meget andet.

KONTAKT INFORMATION

Den Danske Mafia

Der bliver fut i fejemøget! Sikkert også en del mere end John Mogensen har forestillet sig. De tre fynske ”gangstere” har gjort festivaller og spillesteder usikre siden 2002, og har siden spillet forskelligt rock. På et tidspunkt fandt de ud af, at John Mogensens sange i særlig grad kunne få publikum i gang.
Henrik Bjørn: Bas og vokal
Henrik Johannesen: Guitar
Mickey Hurrycane: Trommer

KØB BILLET

Rubber Band - Abbey Road celebration

The Beatles, vel nok verdens mest kendte band, udgav sit 11. album, legendariske Abbey Road, den 26. september 1969. Nøjagtigt 50 år og én dag senere, står Skandinaviens bedste Beatles-band, Rubber Band, på scenen i Glostrup Bio og trykker den af. Helt tilbage i 1970`erne startede de fire musikere det band, som senere antog navnet Rubber Band. Kom med til en historisk "Abbey Road Celebration", hvor alle 47 minutter fra albummet bliver spillet og selvfølgelig peppet op med hits fra det legendariske band. "Come together" med gamle venner.

KØB BILLET

Peter Ingemann, Stig Møller, Jens Haack & Hans Fagt

Det er mange års rockhistorie, der er repræsenteret, når Peter Ingemann og Stig Møller trykker den af. Peter Ingemann har været med siden 1960'erne, i bl.a. Røde Mor, Young Flowers og Kim Larsens Bellami. Stig Møller har været på banen lige så længe, i fx Steppeulvene og Skousen & Ingemann. Det fantastiske firkløver fuldendes med Hans Fagt, tidligere trommeslager hos Kim Larsen og endelig saxofonisten Jens Haack, der især er kendt som en forrygende jazzmusiker.

KØB BILLET

Moonjam Trio

Siger man Bag de blå bjerge eller Østen for solen, kommer man uvilkårligt til at tænke på Moonjam. Det legendariske pop-rock orkester blev startet i 1985 af brødrene Morten og Rasmus Kærså. Flere af Danmarks bedste musikere har siden spillet i bandet, og nu er det engen ringere end saxofonisten Bobby Rickett, der fuldender trioen.

KØB BILLET

Explore Smarty