Peter Ingemann, Stig Møller, Jens Haack & Hans Fagt

Det er mange års rockhistorie, der er repræsenteret, når Peter Ingemann og Stig Møller trykker den af. Peter Ingemann har været med siden 1960'erne, i bl.a. Røde Mor, Young Flowers og Kim Larsens Bellami. Stig Møller har været på banen lige så længe, i fx Steppeulvene og Skousen & Ingemann. Det fantastiske firkløver fuldendes med Hans Fagt, tidligere trommeslager hos Kim Larsen og endelig saxofonisten Jens Haack, der især er kendt som en forrygende jazzmusiker.